Amenajari interioare care aduc un suflu nou incaperii

Daca aveti deja o casa dar simtiti ca este momentul sa ii dati un refresh, atunci cu siguranta aveti  nevoie de o firma care sa se ocupe de amenajari interioare. Echipa de specialisti in design interior isi desfasoara activitatea zilnica cu pasiune si daruire si sunt capabili sa schimbe radical aspectul locuintei dumneavoastra. Asadar, daca doriti sa  asigurati o atmosfera colorata si primitoare care sa transmita sentimentul de acasa ati luat cea mai buna decizie. Se cunoaste deja faptul ca livingul reprezinta piesa de un maxim interes astfel incat acesta este un spatiu de relaxare, atat pentru membrii familiei, cat si pentru prieteni sau cunoscuti care vin in vizita.

 

Folositi parchetet de calitate superioara si colorati peretii si tavanul in culori pale, deschise deoarece acestea vor contribui in mod eficient la senzatia de intimitate si caldura proprie unei case primitoare. Daca aveti un mobilier alb cu rafturi vosite in negru si imbinati cu succes materiale si tonuri aparent reci, veti obtine accente care completeaza in mod placut aspectul estetic incaperii respective.

 

Mai nou, sunt tot mai des folosite benzile negre cu spoturi tehnice, care par sa se potriveasca foarte bine oricarui stil alaturi de plante agatatoare multicolore care aduc o pata de culoare si inveselesc atmosfera. Totodata, o piesa de mobilier destul de interesanta este si corpul sub forma de mini bar asezat in spatele canapelei, astfel incat acesta va fi mereu la indemana celor care stau pe canapea si pot avea acces rapid la orice isi doresc de la bar. De asemenea, este indicat sa separati livingul de locul de luat masa printr-un corp de mobilier, cu rol functional si aspect decorativ.

 

Iar daca pe acest corp este amplasata o oglinda aceasta are rolul de a mari spatiul, si a reflecta atmosfera din living in timp ce luati masa alaturi de cei dragi. Chiar si holul trebuie sa aiba accente practice si detalii elegante pentru a fi intampinat cu bine inca de la intrarea in casa. Un birou este extrem de important in orice casa astfel ca parintii il pot folosi la nevoie, sau poate fi un suport pentru calculatoare, in timp ce copiii isi pot face temele fiind supravegheati de parinti.

 

Daca aveti o casa cu etaj, este absolut normal ca la etaj sa fie amplasate atat dormitoarele copiilor cat si cel al parintilor. In plus, dormitoarele copiilor trebuie sa evidentieze personalitatea fiecaruia, fiind vopsite in culori vii si redand o imagine de poveste.

 

De asemenea, puteti folosi si un tapet sugestiv pentru un plus de estetica, iar dormitorul parintilor trebuie sa aiba in centru patul matrimonial cu accente moderne si detalii metalice care sa confere un aer elegant. Apelati cu incredere la specialistii in domeniu pentru ca acestia sunt in masura sa va transforme orice vis in pura realitate prezentandu-va cele mai inovative si unice concepte de amenajari interioare.

 

Doar alaturi de o echipa de design interior puteti avea acces la o baza de informatii substantiale acumulate de-a lungul timpului, perioada in care si-au castigat experienta bine meritata. Asadar, este recomandat sa lucrati cu un grup de oameni dedicati care pun pasiune in tot ceea ce fac si va imbunatatesc in mod considerabil conditiile de viata, oferindu-va solutii inspirate ce se pliaza perfect oricarei situatii.

 

Acestia va ajuta sa obtineti rezultatele dorite pentru ca se ridica mereu la nivelul asteptarilor chiar si celor mai pretentiosi clienti. Dat fiind faptul ca fac tot ceea ce le sta in putinta pentru a transpune dorintele dumneavoastra in realitate puteti avea certitudinea ca veti reusi sa aveti casa din vis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

up