Blogger-cea mai buna alegere

Daca stai sa te gandesti la aspectele financiare pentru aceasta activitate full time si part time, cu siguranta o sa descoperi o mare diferenta.Avand in vedere ca principala sursa de venit in cazul blogging-ului part timp este jobul offline, inseamna ca trebuie sa mergi la munca si cand ai timp liber doar poti sa scrii cate un articol pe blog. De obicei faci asta in serile cand nu esti foarte obosit sau la sfarsit de saptamana. Insa nu uita ca satisfactiile financiare sunt exact atat cat muncesti.

Iar daca vrei sa te apuci de blogging full time automat trebuie sa castigi suficient de mult pentru a-ti asigura traiul si a-ti intretine si familia daca este cazul.Totusi stiind ca doar cheltuielile de zi cu zi sunt destul de mari, trebuie sa aveti o strategie bine gandita care sa va asigure succesul, in caz contrar toata lumea ar avea de suferit.

Trebuie sa te gandesti la blogging ca la o afacere, nu ca la o distractie pe care o faci in timpul liber. Daca vrei sa fii profesionist ia treaba asta in serios si nu te gandi doar la cativa bani in plus cum o fac de obicei bloggerii amatori. Asadar, daca vreti sa reusesti in acest domeniu trebuie sa ai in vedere cateva lucruri esentiale, cum ar fi:

*intocmirea unui plan de afacere

*brandul si promovarea afacerii

*monetizarea blogului

*investitia in blog

*pastrarea unei evidente contabile, pentru a-ti urmari castigurile

*platirea propriilor taxe ( in ceea ce priveste hosting, domeniu)

*sa iti salvezi bani pentru cand nu vei mai putea face aceasta meserie.

Acordati atentia marita etapei de monetizare pentru ca aceasta necesita un plan bine pus la punct, pentru a avea succes online.Daca alegi blogging-ul de performanta si vrei sa devii un blogger de prestigiu, atunci cu siguranta ai nevoie de continut de calitate, atentie distributiva, trebuie sa aduceti ceva noi publicului de fiecare data si sa ii pastrati interesul pentru informatiile relevate pe blog sa ai consistenta, calitate si in primul rand, originalitate.

Trebuie sa scrii zilnic si nu te limitezi doar la un articol, trebuie sa aduci ceva diferit fata de ce exista deja pe piata, doar asa vei putea sa te faci remarcat si apreciat la adevarata valoare.Doar de tine depinde succesul in online, fa tot ceea ce iti sta in putinta pentru a supravietui si a atrage un numar tot mai mare de cititori pe zi ce trece. Nu te lasa dezamagit si nu renunta, chiar daca uneori ti se pare cea mai buna decizie. Lupta pana la capat si fii constant, si vei vedea ca nimic nu te va opri sa pasesti incet sar sigur spre un viitor stralucitor.

Chiar si un blogger part time, amator trebuie sa isi dea interesul sa faca ceva util si surprinzator daca vrea sa fie cunoscut pe scara larga. Mai exista o varianta sa se multumeasca cu putin dar aceasta nu cred ca este categoria din care vrei sa faci parte. In plus, este important sa faci ceva ce-ti place, asta conteaza enorm, sa te redescoperi pe tine insuti.

Gandeste-te ca daca faci totul din pasiune si vei castiga o audienta mare automat si castigurile cresc in mod considerabil, iar in acest fel vei crea un viitor confortabil familiei si vei avea o satisfactie maxima. Cu timpul blogging-ul poate sa iti ofere venituri suficiente incat sa nu mai trebuiasca sa munciti altceva si sa va indepliniti visul. Este ideal ca la un moment sa ai sansa de a face doar ceea ce iti face placere, si-anume blogging. Prin urmare lupta sa-ti atingi idealurile ca merita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

up