Care este diferenta dintre un blog si un site si la ce ajuta?

In ziua de astazi tot mai des auzim notiune de blog insa unii nu stiu exact ce anume denumeste. De fapt un blog este un fel de site pe internet, sub forma unui jurnal public. Prin intermediul acestui jurnal puteti dezvalui diverse intamplari, sau va puteti impartasi cunostintele si impresiile despre un anumit domeniu.

Practic,  este un loc unde puteti scrie articole zi de zi iar cei interesati vor accesa pagina dumneavoastra pentru a beneficia de informatiile expuse online. In plus, este indicat sa adaugati si videoclipuri ilustrative sau poze sugestive, care vor spune mai mult decat poate fi exprimat prin cuvinte. Blogul este un fel de cronologie, pentru ca aici se vor stoca informatiile in ordine cronologica si le veti putea revedea ori de cate ori simtiti nevoia.

De obicei blogurile au un caracter personal iar actualizarea acestora consta in adaugarea  de articole noi care sunt accesibile publicului larg, prin doar un simplu click. Daca sunteti detinatorul unui blog, inseamna ca stiti deja ca dumneavoastra aveti control absolut asupra designului si veti pastra informatiile in siguranta. Pe piata exista bloguri cu caracter general, unde se scrie despre orice sau bloguri tematice unde se exprima informatii  despre  o anumita tema, cum ar fi: gatit, sport, sănătate si multe altele.

In momentul de fata blogul este cea mai uzuala formula prin care se exprima opinii diferite, se  comunica o diversitate de lucruri si se leaga parteneriate pe termen indelungat de timp. Iar daca vreti sa stiti care este diferența dintre un site si un blog, ati ajuns exact acolo unde trebuie. Cu toti stim ca exista companii care au blog, insa diferenta dintre acestea este data de scopul in sine, de metoda de abordare.

Practic, la baza un blog este tot un site, insa este abordat diferit. Blogul ne confera ideea de jurnal in timp de un site este mai mult un fel de loc prin intermediul caruia se vinde un produs sau se face public un anumit serviciu. Totusi, un site personal este exact acelasi lucru ca si un blog. De cele mai multe ori blogul are un caracter general si atrage dupa sine nenumarate beneficii.

Este nevoie sa detineti un bagaj vast de cunostinte pentru a putea folosi in mod inteligent un blog, pentru a va exprima opiniile public si a fi apreciati si recunoscuti la nivel local si de ce nu, national. Cu timpul blogul a devenit un fel de instrument prin care oamenii isi pun in valoare companiile si isi evidentiaza serviciile.

Prin intermediul unui blog ideile private sunt transformate in idei publice si veti atrage aprecierea si increderea publicului care vor dori sa revina si alta data pe blogul dumneavoastra. Pentru mai multe detalii vizitati blogul nostru www.romantik.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

up