Curs stivuitoristi-ajutor specializat pentru cei dornici de reusita

Daca va doriti sa participati la un curs stivuitoristi din dorinta de a detine o autorizatie in acest sens, accesati site-ul www.stivuitorist-macaragiu.ro si in doar cativa pasi, va puteti inscrie la curs. Autorizatia I.S.C.I.R. este absolut obligatorie pentru personalul de deservire a stivuitoarelor.

In urma finalizarii acestui curs si in urma promovarii examenelor veti primi autorizatia necesara, ceea ce inseamna ca veti indeplini conditiile specifice pentru a exercita activitatea de deservire a stivuitoarelor. In acest fel veti putea ocupa postul de stivuitorist, fiind o persoana autorizata care poate manevra o diversitate de stivuitoare, indiferent de tipul si destinatia acestora.

Autorizatia ISCIR este actul care confirma competenta profesionala, insusirea cunostintelor teoretice si a deprinderilor practice adecvate manevrarii stivuitoarelor. Fara aceasta autorizatie nu veti putea ocupa niciodata un post de stivuitorist in mod legal.

In urma acestui curs aveti posibilitatea de a va insusi toate deprinderile necesare, pentru a exercita activitatea de manevrare a stivuitoarelor si a avea capacitatea de a intelege exact modul de functionare al stivuitorului, in conditii de maxima siguranta.

Curs stivuitorist- curs autorizat ISCIR

Daca sunteti in cautarea unui curs stivuitoristi, la SC Calificari Deserventi SRL, va ofera aceasta oportunitate pentru a obtine autorizatia a necesara si in mod implicit, pentru a ocupa un loc de munca in acest sens. Aceste cursuri de calificare sunt organizate de catre un personal competent, care va garanteaza ca veti obtine rezultatele dorite in scurt timp.

Pe parcurs, veti studia partea teoretica in sali de curs si veti avea ocazia sa puneti in aplicare ceea ce ati invatat, la partea practica, care se va desfasura direct pe stivuitoare.

Curs stivuitoristi- in vederea autorizarii personalului de catre ISCIR

Daca participati la un curs stivuitoristi aveti posibilitatea de a ocupa un loc de munca mai bun si in acelasi timp va aduceti aportul pozitiv pe piata muncii. SC Calificari Deserventi SRL si-a castigat deja un renume demn de apreciat datorita faptului ca a oferit o multime de specialisti pe piata muncii, fiind o firma respectabila care aduce incredere deplina cursantilor si le demonstreaza ca merita sa apeleze la serviciile de specialitate.

Pentru a veni în sprijinul lor se organizeaza in mod constant cursuri de formare profesionala pentru ocupatia de stivuitorist.Prin intermediul acestor cursuri veti castiga competente tehnice și organizatorice care va permit exploatarea stivuitoarelor in conditii de maxima siguranta.

Pentru a fi un bun profesionist aveti nevoie de abilitati practice si trebuie sa cunoasteti indeaproape legislatia pentru a aplica prevederile prescriptiilor tehnice ISCIR in mod corect. Acest curs se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa obtina o autorizatie de stivuitorist, pentru a avea dreptul de a manevra orice tip de stivuitoare in conditii optime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

up