DANISTIR & MANU SRL

De spalari de serviciu sunt un serviciu care poate diversifica foarte mult în funcție de tipul de clădire care se află în fața și numărul de condominii care fac parte din ea

Bloomberg It Srl

Daca aveti nevoie de SEO, Google AdWords , Web Design si Programare Web, Bloomberg IT reprezinta alegerea perfecta. Suntem partenerii ideali cand vine vorba despre creare și dezvoltare website-uri si platforme online.

ITEXCHANGE CONSULTING SERV SRL

Itexchange Consulting Serv Srl este o companie care ofera servicii de consultanta IT, personalizate si indivizualizate, cu o viziune impartiala si independenta care are scopul de a imbunatati performanta afacerii si a proiectelor dumneavoastra.

Mico Promotion SRL.

Mico Promotion Srl este producator si distribuitor de obiecte promotionale: insigne de rever, bratari siliconice, medalii, brelocuri atat din metal cat si din PVC, mingi promotionale personalizate, etc., importator de articole promotionale generice.

Farmanat Poieni Srl

O traditie nascuta in Bihorul secolului al XVI-lea unde existau mai multi culegatori de plante medicinale. Pana nu de mult se practica o medicina empirica, dar cunoasterea atenta a efectelor acestor plante i-a ajutat pe oameni sa trateze anumite boli.

Convar Imex Srl

Infiintata  in anul 2014,  CONVAR IMEX SRL este rezultanta experientei acumulate de firma CONVAR SRL  care si-a desfasurat activitatea in domeniu inca din anul 2008.Obiectivul nostru principal este de a pune la dispozitia clientilor echipamente la standarde europene de performanta si siguranta

Blue Artic Srl

Activ Club, inaugurat in anul 2005, este singurul loc din Arad cu o oferta versatila si generoasa pentru petrecerea timpului liber, dezvoltata ca urmare a preocuparii noastre constante pentru promovarea unui stil de viata sanatos.

Logistika Srl

Scopul principal al magazinului online vinstore.ro este de a usura procesul de cumparare al vinurilor, oferind o gama larga de vinuri premium aduse din Ungaria si din Romania. Majoritatea produselor comercializate le gasiti la un pret promotional de retail: vinuri, vinuri rosii, vinuri rose, vinuri albe, vinuri dulci, vinuri seci, vinuri demiseci.

Tbasolutions Srl

TBA Solutions pune la dispozitia dumneavoastra servicii complete de sudura in plastic.Experienta acumulata in acest domeniu ne recomanda in realizarea lucrarilor care indeplinesc cele mai inalte standarde in ceea ce priveste calitatea, costurile si termenele de livrare.

Glass & Fittings srl

Suntem o echipa tanara, ambitioasa si serioasa, cu o bogata experienta cumulata in domeniul amenajarilor din sticla.Ne-am specializat doar pe partea compartimentarilor din sticla securizata si nu ne ocupam si cu alte tipuri de amenajari.

up