Bkv Trade Fort Srl

BKV Trade Fort este distribuitor de sisteme pentru incalzire, echipamente de climatizare, echipamente sanitare si accesorii pentru instalatii, produse comercializate pe intreg teritoriul tarii si livrate prin curierat rapid. In oferta companiei sunt incluse si serviciile de montaj, proiectare si reparatii, disponibile exclusiv clientilor din Bucuresti si judetul Ilfov.

BKV Trade Fort ofera solutii la cheie in domeniul instalatiilor prin intermediul unei echipe calificate, avand ca scop asigurarea unui grad sporit de confort clientilor sai. Iar pentru ca multumirea acestora sa fie deplina, compania le ofera accesul la o gama diversificata de echipamente fiabile, durabile, de cea mai buna calitate, furnizate de cei mai importanti producatori din acest sector de activitate: Vaillant, Viessmann, LG, Fujitsu, Daikin, EcoWater Systems, Grundfos, Purmo si multi altii.

 

Categorie: Constructii
NUMAR DE CONTACT:

0731 839 340

CUVINTE CHEIE:

centrale termice apartament, centrale termice Vaillant, centrale termice Viessman, incalzire in pardoseala, pompe de circulatie, radiatoare

LOCATIE PE HARTA:

up