Camstispas Srl

C&C home te invită să intri în lumea noastră, lumea textilelor calitative, lenjerii de pat romanesti, confectionate cu grijă și atenție la detalii. Suntem mama și fiu. Unul dintre noi se ocupa de producție, iar celălalt de management. Povestea noastră a luat naștere in urma cu câțiva ani, atunci am unit experiența pe o parte, și entuziasmul pe de alta parte, reușind sa punem bazele C&C home, un concept de atelier textil, care sa satisfacă nevoile clienților indiferent de vârsta, sex sau etnie.

 

Aspectul deosebit la acest magazin de lenjerii de pat este faptul ca poti comanda un set format din cate piese vrei tu, de diferite dimensiuni si modele, ca sa se potriveasca necesitatii tale, comanzi set de lenjerie pentru orice pat, orice pilota si/sau orice perna  – toate individual, astfel incat pretul se formeaza pe masura ce iti alegi piesele dorite.Site-ul cnchome.ro | lenjerii de pat online – ofera posibiliatea configurarii propriei lenjerii, alegand pentru fiecare model dimensiunile proprii. Tot ceea ce se vinde prin intermediul site-ului cnchome.ro sunt lenjerii fabricate în România, atelier ul nostru fiind plasat in zona de sud a tarii, avand 100% capital privat, ne putem mandri cu renumele de firma romanesca cu produse 100% romanesti.

 

Va oferim o gama variata de produse atât pentru hotel / pensiune Lenjerii de pat damasc, cât și pentru uz casnic Lenjerii de Pat din Bumbac 100%.Croim în atelierul C&C home, zilnic, lenjerii de pat bumbac de calitate. Magazinul online cnchome.ro comercializează doar lenjerii de pat bumbac ranforce  și lenjerii din bumbac. Acestea sunt croite și cusute în atelerielul nostru pentru a putea acoperii toate cerințele clienților și pentru a oferi o gamă largă de modele și culori.C&C homeeste producător de lenjerii de pat, dacă doriti să comandați anumite dimensiuni si/sau modele, atelierul nostru le poate executa special conform cerințelor dumneavoastra.

Categorie: Casa si Gradina
NUMAR DE CONTACT:

0745 823 391

CUVINTE CHEIE:

lenjerii de pat albe,lenjerii de pat bumbac ranforce,lenjerii de pat cu fluturi,lenjerii de pat bumbac 100%

LOCATIE PE HARTA:

up