Glass & Fittings srl

Suntem o echipa tanara, ambitioasa si serioasa, cu o bogata experienta cumulata in domeniul amenajarilor din sticla.Ne-am specializat doar pe partea compartimentarilor din sticla securizata si nu ne ocupam si cu alte tipuri de amenajari.  Dorim sa facem, doar la ceea ce ne pricepem cel mai bine: executam aproape orice, ceea ce se poate executa din sticla.Avem sediul in Brasov, dar executam lucrari in toata tara, atat pentru centre comerciale cat si pentru persoane fizice.

Avem convingerea ca, cu experiența și flexibilitatea noastrã suntem capabili sã satisfacem toate dorințele clienților noștri și mai mult de atât, sã prezentãm anumite plus-valori, care ne fac mai atrãgãtori în fața companiilor multinaționale.Gama noastrã de feronerii de calitate superioarã este completatã de un înalt nivel de prestãri de servicii: flexibilitate, adaptare rapidã la schimbãrile și cerințele pieței, o atitudine comercialã corectã.

 

În câțiva ani de la înființare am devenit deja cunoscuți pe piațã. Cu proiectãri, execuții profesionale, cu mai multe sute de clienți mulțumiți și cu o paletã de lucrãri de referințã din ce în ce mai largã, a obținut o renume în domeniu.O lucrare de calitate se poate executa doar cu produse de calitate si cu personal calificat in domeniu. De aceea produsele noastre sunt de calitate superioara iar printre furnizori sunt nume de renume precum: Dorma, DNW sau Sun Design.

Conducerea firmei pune un accent semnificativ pe calitatea excelentã a produselor, pe contactul personal cu clienții, pe servirea flexibilã, pe prestãrile de servicii de încredere, pe garanție de lungã duratã și pe soluționarea rapidã și corectã a problemelor și întrebãrilor ivite pe parcurs. Datoritã fondului tehnic și forței de muncã calificatã, firma noastrã a executat numeroase lucrãri de referințã, pe care le puteți vedea la meniul galerie foto.Fie vorba de cabina de dus, usa de sticla: usa batanta, usa pivotanta sau usa glisanta, compartimentare din sticla securizata, placare cu sticla, trepte, pardoseli din sticla sau balustrada din sticla, va acordam asistenta de specialitate si executie profesionala.

Categorie:
NUMAR DE CONTACT:

0728.053.649

CUVINTE CHEIE:

Feronerie usi glisante,usi din sticla securizata, compartimentari din sticla, usi batante, usi pivotante, usi pliabile, usi glisante din sticla, cabine de dus, placari cu sticla

LOCATIE PE HARTA:

up