Lukadi Transport Srl

Lukadi Transport  s-a infiintat in anul 2007 si de-a lungul timpului a reusit sa se afirme datorita serviciilor de transport persoane si bunuri excelente.In plus, colaborarile bazate pe seriozitate si profesionalism  au castigat increderea clientilor, ceea ce a condus firma pe un loc fruntas. Astfel, va oferim cele mai bune servicii de transport persoane  cu autocare si microbuze in Bucuresti si Ilfov, dar  nu numai.

 

Ce servicii va oferim mai exact? Puteti cere ajutorul firmei noastre pentru transport angajati  la si de la locul de munca , transport copii, transport excursii elevi,  transport evenimente, transport persoane, transfer  la/ de la aeroport catre orice hotel sau destinatie. Personalul care sta la baza acestei firme este alcatuit din soferi cu o experienta vasta in domeniul transportului de persoane si din coordonatori care au grija ca toate planificarile sa fie corecte, iar activitatile  sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Categorie: TRANSPORTURI
NUMAR DE CONTACT:

0737 489 881

CUVINTE CHEIE:

firma transport persoane,transport persoane Bucuresti,servicii transport persoane bucuresti,transport persoane ilfov,transport hotel aeroport

LOCATIE PE HARTA:

up