Maxitrans Company Srl

 

Divizia de transport a Societatii Comerciale „MAXITRANS COMPANY” srl din Campulung Moldovenesc a aparut pe piata transporturilor interurbane de persoane ca o necesitate mult-asteptata.Sustinem aceasta deoarece la inceputul deceniului curent, piata de transport zonal era dominata de autobuze mostenite din „Epoca de aur”, lipsite de orice mijloc de reducere a emisiilor poluante sau de echipamente de asigurare a securitatii pasagerilor. Nici vorba de aer conditionat pe timp de vara, sisteme de incalzire pe timp de iarna. Cat despre sisteme de sonorizare, singura „muzica” era huruitul ingrozitor al motoarelor vechi si cu randament scazut.

 

Inca de la infiintare, ideologia de baza a firmei a fost construita in jurul ideii de calitate. Atat calitatea mijloacelor de transport si a angajatilor, cat si cea a serciilor oferite. S-au achizitionat microbuze si autobuze de calitate ridicata, personalul a fost in permanenta calificat si specializat, paleta de servicii a fost diversificata in permanenta. Au fost oferite avantaje suplimentare clientilor fideli, elevilor, calatorilor din categorii defavorizate.

 

Chiar daca drumul a fost de cele mai multe ori plin de obstacole, putem sustine cu mandrie ca la acest moment firma dispune de o flota moderna, intr-o stare tehnica impecabila, de o echipa tanara si in acelasi timp experimentata, capabila sa faca fata celor mai variate solicitari din partea clientilor.Poate cel mai important lucru este acela ca am reusit sa oferim clientilor nostri servicii de TRANSPORT CIVILIZAT. Plecand de la punctualitatea curselor, adaugand curatenia si atmosfera placuta din mijloacele noastre de transport si amabilitatea personalului, standardul MAXITRANS creste in continuare si suntem multumiti de acest lucru.

Categorie: TRANSPORTURI
NUMAR DE CONTACT:

0728 099 099

CUVINTE CHEIE:

Inchirieri autocare Suceava, Inchirieri microbuze Suceava

LOCATIE PE HARTA:

up