Mihai Napu Band Srl

Mihai Napu Band este o formatie nunta ce va ofera relaxare maxima si va asigura un eveniment perfect din punct de vedere artistic. Sugestiile dumneavoastra sunt importante deoarece, combinate cu experienta formatiei noastre vor crea nunta mult visata. Mihai Napu Band nu este doar formatie nunta ci si trupa de cover-uri ce interpreteaza melodiile intr-un stil unic si original.

 

Band-ul nostru abordeaza diverse stiluri muzicale precum: café concert, pop, pop-rock, dance, blues, latino, folk, muzica de petrecere, muzica greceasca si muzica balkanica. Ne-am format un playlist destul de larg pentru a satisface invitatii de toate varstele deoarece evenimentul sau nunta dvs este cel mai important lucru pentru noi. Membrii formatiei sunt din Bucuresti, dar putem sustine show-uri in orice alt oras al tarii. Formatia Mihai Napu Band are experienta necesara pentru a transforma emotiile dvs in momente unice care vor fi reflectate pe ringul de dans.

 

Mihai Napu Band interpreteaza doar muzica live, asigurand astfel show-ul si buna dispozitie la nunta sau petrecerea dvs. Nunta dvs este un eveniment special pe care noi il transformam intr-o petrecere de neuitat. Formatia noastra se adapteaza la  orice tip de eveniment, cum ar fi: nunta, botez, aniversare, petrecere de firma, concert etc. Show-ul de pe scena transmite energie invitatilor astfel creandu-se o conexiune speciala intre public si formatie.

 

La baza reusitei evenientului sta si sonorizarea. Am ales un sunet performant pentru a crea o ambianta frumoasa, placuta  pentru invitatii dvs. Fiecare cuplu are o imagine diferita despre ziua nuntii. Trupa noastra este formata din muzicieni profesionisti, deschisi la propunerile dumneavoastra, astfel  putem completa playlist-ul cu orice dorinta muzicala. Va dorim succes in alegerea formatiei potrivite pentru minunatul eveniment din viata dumneavoastra.

Categorie: MUZICA
NUMAR DE CONTACT:

0722 283 932

CUVINTE CHEIE:

formatie nunta,formatii nunta Bucuresti,muzi

LOCATIE PE HARTA:

up