Lista firme

Constructii

Electrocoserv Industrial Energy Srl

Cu noi aveti parte de lucrari de exceptie, care vor multumi chiar si cei mai pretentiosi clienti. Alegeti firma Electrocoserv pentru a fi partenerul dumneavoastra de nadejde in executarea bransamentelor si instalatiilor electrice. Apelati cu incredere la noi si beneficiati de lucrari de calitate superioara, care dau eficenta si rezistenta pentru timp indelungat.

Vezi detalii...
SANATATE

Farmanat Poieni Srl

O traditie nascuta in Bihorul secolului al XVI-lea unde existau mai multi culegatori de plante medicinale. Pana nu de mult se practica o medicina empirica, dar cunoasterea atenta a efectelor acestor plante i-a ajutat pe oameni sa trateze anumite boli.

Vezi detalii...
MUZICA

Fiesta Band Srl

Fiesta Band va invita sa petreceti momente de neuitat alaturi de membrii acesteia. Formatia noastra este compusa din solisti, instrumentisti si un DJ cu o experienta vasta in domeniu, reusind sa ne remarcam in cadrul a numeroase evenimente.

Vezi detalii...

Glass & Fittings srl

Suntem o echipa tanara, ambitioasa si serioasa, cu o bogata experienta cumulata in domeniul amenajarilor din sticla.Ne-am specializat doar pe partea compartimentarilor din sticla securizata si nu ne ocupam si cu alte tipuri de amenajari.

Vezi detalii...
CURSURI

International Know-How Center Srl

Centru de Pregatire Profesionala a Adultilor AUTORIZAT de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si SportuluiCentrul nostru, International Know-How Center, este furnizor de formare profesionala a adultilor autorizat de Ministerul Educatiei si de Ministerul Muncii prin Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Vezi detalii...
CALCULATOARE

ITEXCHANGE CONSULTING SERV SRL

Itexchange Consulting Serv Srl este o companie care ofera servicii de consultanta IT, personalizate si indivizualizate, cu o viziune impartiala si independenta care are scopul de a imbunatati performanta afacerii si a proiectelor dumneavoastra.

Vezi detalii...
Constructii

Kml Clima Service Srl

Suntem o echipa de reparatii termopane infiintata inca de acum 15 ani, de cand ferestrele si usile termopan nu erau foarte raspandite. Inca de atunci ne-am dat seama ca, personalul nostru s-a specializat, acumuland experienta, ajungand in clipa de fata sa poata efectua interventii de mare precizie si cu o rata de reusita maxima.

Vezi detalii...
MAGAZINE-ONLINE

Logistika Srl

Scopul principal al magazinului online vinstore.ro este de a usura procesul de cumparare al vinurilor, oferind o gama larga de vinuri premium aduse din Ungaria si din Romania. Majoritatea produselor comercializate le gasiti la un pret promotional de retail: vinuri, vinuri rosii, vinuri rose, vinuri albe, vinuri dulci, vinuri seci, vinuri demiseci.

Vezi detalii...
TRANSPORTURI

Lukadi Transport Srl

Lukadi Transport  s-a infiintat in anul 2007 si de-a lungul timpului a reusit sa se afirme datorita serviciilor de transport persoane si bunuri excelente.In plus, colaborarile bazate pe seriozitate si profesionalism  au castigat increderea clientilor, ceea ce a condus firma pe un loc fruntas.

Vezi detalii...
TRANSPORTURI

Maxitrans Company Srl

Inca de la infiintare, ideologia de baza a firmei a fost construita in jurul ideii de calitate. Atat calitatea mijloacelor de transport si a angajatilor, cat si cea a serciilor oferite. S-au achizitionat microbuze si autobuze de calitate ridicata, personalul a fost in permanenta calificat si specializat, paleta de servicii a fost diversificata in permanenta.

Vezi detalii...
« Prima ‹ Precedenta 1 2 3 Următoarea › Ultima »
up