Lista firme

MEDIA SI PUBLICITATE

Mico Promotion SRL.

Mico Promotion Srl este producator si distribuitor de obiecte promotionale: insigne de rever, bratari siliconice, medalii, brelocuri atat din metal cat si din PVC, mingi promotionale personalizate, etc., importator de articole promotionale generice.

Vezi detalii...
MUZICA

Mihai Napu Band Srl

Formatie nunta Mihai Napu Band abordeaza diverse stiluri muzicale precum: café concert, pop, pop-rock, dance, blues, latino, folk, muzica de petrecere, muzica greceasca si muzica balkanica.

Vezi detalii...
Constructii

Rms Service Activ Srl

Cu o vechime de peste 15 ani in reparatii termopane am reusit sa ne evidentiem pe piata si sa ne facem cunoscuti pe scara larga datorita faptului ca suntem responsabili si atenti la nevoile clientilor nostri.

Vezi detalii...
AFACERI

Scm Cartonajul Scm

La Scm Cartonajul producem o gamă largă de produse de ambalare din carton. Putem să realizăm de la cutii clasice la cutii cu design personalizat. Folosim în primul rând carton microondulat, carton tip CO3 şi CO5, nuanţe alb sau natur.

Vezi detalii...
Casa si Gradina

Stil Compact Design Srl

Cu o experienta de peste 10 ani de activitate si peste 200 de proiecte finalizate ireprosabil, realizam scari interioare din lemn masiv de cea mai buna calitate, cu personal tanar si calificat si utilaje conforme cu normele europene in vigoare.

Vezi detalii...
ECHIPAMENTE INDUSTRIALE

Tbasolutions Srl

TBA Solutions pune la dispozitia dumneavoastra servicii complete de sudura in plastic.Experienta acumulata in acest domeniu ne recomanda in realizarea lucrarilor care indeplinesc cele mai inalte standarde in ceea ce priveste calitatea, costurile si termenele de livrare.

Vezi detalii...
SERVICII FIRME

Toto Cris Serv Srl

Toto Cris Serv va ofera servicii de tractari auto atat in Bucuresti, cat si in tara si in strainatate. Oferim seriozitate si servicii de cea mai buna calitate pentru transportul de autoturisme / autoutilitare, 24h din 24h, la un pret avantajos.

Vezi detalii...
« Prima ‹ Precedenta 1 2 3
up