Maturatoare stradale de ultima generatie marca Tuchel

Societatea CONVAR IMEX SRL ofera spre vanzare diverse modele de maturatoare stradale marca Tuchel venind astfel in intampinarea nevoilor primariilor, firmelor de salubritate si agentilor economici care au in intretinere diverse spatii.

Curatenia stradala este extrem de importanta in orice comunitate si cu atat mai mult in marile aglomerari urbane. De o buna curatenie stradala depinde foarte mult calitatea aerului respirat de intreaga populatie a unei comunitati si astfel este extrem de important modul in care curatenia stradala este efectuata.

Oferta noastra include diverse modele de ultima generatie de maturatoare stradale produse in fabricile TUCHEL din Europa. Toate aceste echipamente sunt extrem de fiabile, performante si sunt de calitate superioara. Societatea noastra se diferentiaza de ceilalti competitori de pe piata prin preturile fara concurenta raportate la calitatea maturatoarelor stradale pe care le punem la dispozitia clientilor nostri.

Echipa de profesionisti de la CONVAR este gata oricand sa va ofere sfaturile si recomandarile de care aveti nevoie pentru alegerea celui mai potrivit model de maturator stradal de care aveti nevoie. Astfel, la CONVAR IMEX SRL puteti gasi maturator stradal Tuchel Plus 590, maturator Eco cu diametrul periei de 520 de mm, maturator Big pentru mini-incarcatoare si maturator Solo cu perie dreptunghiulara fixa.

Prin intreaga gama de maturatoare stradale marca Tuchel punem la dispozitia clientilor echipamente care ofera posibilitatea de a fi folosite de-a lungul celor 12 luni ale anului.Oricare dintre modelele de maturatoare stradale existente in oferta noastra vine cu dotari standard si cu dotari suplimentare. Astfel, fiecare client poate opta pentru a achizitiona echipamentul dorit si a dotarilor de care are nevoie.

Inainte de a lua decizia de a cumpara un model de maturatoare stradala marca Tuchel, este foarte important sa analizati cu atentie atat dotarile standard, cat si dotarile suplimentare.Daca v-ati decis in privinta unui model din gama de maturatoare stradale comercializate de catre societatea noastra, este important sa aveti in vedere ca echipamentul ales dispune de urmatoarele dotari pentru a avea certitudinea unei bune functionari si a faptului ca uzura nu va interveni foarte repede:

  • Roti de sustinere
  • Sistem de inclinare transversala
  • Sistem de flotare verticala
  • Sistem de reglare pentru uzura periei cu un numar cat mai mare de pozitii, inclusiv pozitie oblica.

Cautam constant sa oferim spre comercializare cele mai noi inovatii in materie de maturatoare stradale tocmai pentru a veni in ajutorul clientilor nostri si a ne adapta ultimelor cerinte in materie de salubritate la nivelul strazilor.

Toate modelele de maturatoare stradale pe care le comercializam au o eficienta maxima si beneficiaza de o durata de viata foarte lunga ca urmare a numeroaselor reglaje care reduc considerabil nivelul de uzura a echipamentelor si consumabilelor. Aceste echipamente pot fi gasite pe site-ul www.convar.ro.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a gasi cea mai buna solutie in materie de maturatoare stradale. Depunem toate eforturile pentru a ne ridica la standardele cele mai inalte si oferim clientilor nostri posibilitatea de a achizitiona maturatoare stradale de ultima generatie marca Tuchel Germania in cel mai scurt timp si oferind toate informatiile necesare pentru gasirea modelului potrivit oricarei nevoi.

Prin urmare, asiguram asistenta pentru montarea echipamentelor la solicitarea clientilor, dar si inlocuirea pieselor acolo unde este cazul.Deviza noastra o reprezinta parteneriatele de succes din care clientii nostri au doar beneficii si satisfactii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

up