Securitate şi sănătate în muncă

De ce tot mai mulţi oameni mor la locul de muncă ? Cu siguranţă, nu doar o singură dată aţi auzit această întrebare. Ei bine, simple greşeli ale angajaţilor pot produce diverse accidente, sau chiar moartea acestora în cele mai nefericite cazuri.

Fabricile, atelierele, dar şi mineritul sunt spaţii de obicei aglomerate şi periculoase în cadrul cărora activitatea de lucru este supusă constant diverselor pericole, dat fiind faptul că, munca angajaţilor care prestează servicii în astfel de locuri este prin natura sa una intensă şi implică frecvent manevrarea echipamentelor periculoase specifice fiecărui domeniu.

De aceea, este esenţial ca personalul să fie extrem de bine instruit pentru a evita accidentările, pentru a preveni riscurile profesionale şi pentru a elimina factorii de risc. De asemenea, angajatorul are datoria de a le asigura angajaţilor un mediu de lucru cât se poate de sigur şi în condiţii cât mai adecvate.Interesaţi de lucrurile cu adevărat importante în ceea ce priveşte aplicarea prevederilor legale în domeniul protecţia muncii am urmărit întotdeauna ca serviciile noastre să vină în sprijinul celor interes

Compania de consultanţă SmartFox supune atenţiei dumneavoastră acţiunea de a pune în practică  prevederile legii 319 din 2006 privind serviciile de consultanţă în situaţii de urgenţă şi psi (prevenirea şi stingerea incendiilor), pentru elaborarea actelor de autoritate şi evidenţelor specifice, dar şi în organizarea activităţii de apărare împotriva incendiilor la locul de muncă.

Pentru o evaluare cât mai corectă, activitatea companiei SmartFox implica atât muncă de birou, cât şi vizite de teren, întrucât procesul de management al securităţii muncii pentru o companie implica parcurgerea anumitor paşi importanţi.

De asemenea, oferim servicii pentru o gamă diversă de industrii precum: farmaceutică, industrie hotelieră, cazinouri, distribuţie pentru produse de curăţenie profesională, dar şi turism. În cei aproximativ 9 ani de activitate profesională ne-am adaptat cerinţelor pieţei şi am reuşit să implementăm pachete personalizate de servicii adaptate nevoilor clienţilor. Asigurăm servicii de înaltă calitate, seriozitate şi profesionalism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

up