Termeni si conditii

Va multumim pentru accesarea platformei noastre www.allportal.ro. Ne bucuram ca ne-ati gasit si ca sunteti interesati de activitatea acestei platforme. Vizitarea, navigarea sau folosirea informatiilor despre societatile, produsele si serviciile promovate pe platforma www.allportal.ro implica acceptarea Termenilor si Conditiilor pe care le vom detalia mai jos.

Platforma www.allportal.ro este proprietatea BART ER PLATFORM SRL-D, cu sediul in Balotesti, jud. Ilfov, J23/2882/13.07.2016, CUI 36309849, denumita in continuare Societatea.

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare ale platformei fara nicio notificare prealabila, orice modificare devenind efectiva si producând efecte incepând cu momentul incarcarii site-ului. Accesând link-ul „Termeni si Conditii” se poate vizualiza cea mai recenta versiune a acestora.

BART ER PLATFORM va avea dreptul sa schimbe, suspende, inceteze sau restrictioneze promovarea partial sau total, in orice moment, pe baza de motiv intemeiat si fara nicio notificare, Societatea neputând fi gasita raspunzatoare pentru niciun prejudiciu adus persoanelor care utilizeaza platforma.

Atunci când accesati platforma recunoasteti ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri legale. Mai exact va obligati sa:

  1. nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestei platforme;
  2. nu veti permite sau nu veti autoriza vreo terta persoana sa foloseasca platforma pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator, rasista etc;
  3. nu veti desfasura si nu veti permite desfasurarea activitatilor de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul „negarea serviciului” (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea platformei, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal;

Conexiuni catre alte site-uri

Platforma contine conexiuni catre pagini de Internet ale unor terte parti. Prin accesarea conexiunilor catre alte site-uri va asumati raspunderea de a respecta termenii si conditiile ce guverneaza site-urile respective.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizata pentru singurul motiv de a veni in ajutorul vizitatorilor platformei si nu implica sprijinirea de catre Societate a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri si nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc. BART ER PLATFORM SRL-D nu va fi in niciun fel responsabil de modificarile neanuntate ale produselor, preturilor, serviciilor de pe site-urile pe care le promoveaza pe platforma www.bartera.ro.

Persoane imputernicite

Asa cum am aratat mai sus, când va fi necesar din motive organizatorice, s-ar putea sa angajam terte parti ca sa proceseze sau sa analizeze datele pe care le colectam prin aceasta platforma, inclusiv datele personale ale dumneavoastra sau ale societatilor pe care doriti sa le promovati. De exemplu, Platforma poate fi intretinuta sau gazduita de o agentie specializata de servicii IT, si oricare dintre promotii poate fi administrata/desfasurata prin intermediul unei agentii specializate de promovare a vânzarilor, ce are calitatea de persoana imputernicita. in plus, daca plasati o comanda pentru un serviciu, s-ar putea sa dam datele personale furnizorilor sau altor terte parti, pentru a facilita plata sau livrarea unui asemenea serviciu. Acesti furnizori si alte terte parti sunt obligati prin contract sa nu foloseasca datele dumneavoastra personale in niciun alt fel decât cel pe care l-am precizat, iar identitatea lor va va fi dezvaluita inca de la inceput, astfel incât sa va puteti manifesta acordul sau dezacordul, in deplina cunostinta de cauza.

Protectia datelor personale si a vietii private

Prin accesarea platformei si/sau completarea formularelor de pe platforma sau dezvaluirea datelor cu caracter personal prin orice alta metoda prevazuta pe platforma, fiecare utilizator isi exprima acordul expres si neechivoc ca BART ER PLATFORM SRL-D sa acceseze datele sale personale, inclusiv a celor stocate pe retele de socializare (gen Facebook, Twitter, etc), sa trimita email-uri utilizatorului, sa posteze pe Wall, sa acceseze informatiile de profil de pe Facebook sau alta retea de socializare, precum si sa le stocheze si utilizeze. Toate acestea vor putea fi incluse in baza de date a BART ER PLATFORM SRL-D.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice BART ER PLATFORM SRL-D are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizeaza utilizatorul despre utilizator sau societatea/ afacerea pe care o reprezinta. Scopul prelucrarii datelor este „reclama, marketing si publicitate” si “servicii de comunicatii electronice”.

Conform dispozitiilor art. 20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Multimedia Est are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

Drepturile de autor (Copyright)

intregul continut al platformei www.allportal.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea BART ER PLATFORM SRL-D sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe platforma www.allportal.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact@bartera.ro.

Nicio reproducere a oricarei parti a acestei platforme nu poate fi vânduta sau distribuita in scopuri comerciale si nici nu poate fi modificata sau folosita in alte lucrari, publicatii sau site-uri, fie ca este vorba de un format electronic sau tiparit, sau postata pe alt site fara acordul prealabil al Societatii.

Articolele publicate pe www.allportal.ro apartin in totalitate autorilor si se afla sub protectia Legii si drepturilor de autor. Preluarile de alte articole se vor face cu mentionarea sursei si link direct catre site-urile respective. Informatiile furnizate in articolele preluare vor fi guvernate de Termenii si conditiile site-urile de pe care se face preluarea.

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea serviciilor de pe aceasta platforma, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile române vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si BART ER PLATFORM SRL-D. in cazul unor eventuale conflicte intre BART ER PLATFORM SRL-D si clientii sai, se va incerca mai intâi rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instant competent in conformitate cu legile române in vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu trimiterea formularului de comanda, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din achizitionarea de servicii de pe platforma www.bartera.ro.

Prin accesarea si folosirea platformei, confirmati ca ati citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea platformei de catre dumneavoastra implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam incetati navigarea pe aceasta platforma.

up