Adauga afacere

Inregistrare pe Allportal.ro

Pe site-ul www.allportal.ro se pot înregistra atât firme cât și persoane fizice pentru a redacta articole sau adăugare firme în scopul promovării de produse sau servicii în mediul online.

Cu un singur abonament o persoana poate adaugă articole si firme nelimitat. Se pot adauga articole aproape din orice categorie de interes si localitate din Romania.

Daca dețineți deja un cont pe site-ul nostru trebuie sa stiti ca nici un articol nu va fi sters si nici un cont nu a fost sters ci numai s-a adăugat o restricționare. O sa aveți posibilitatea de a va putea gestiona articolele numai în baza unui abonament anual pentru a avea capabilitatea de editor. Daca doriți sa editați/ ștergeți anumite articole si nu doriți sa achiziționați un abonament acest lucru se poate face gratuit.

Care este pretul pentru adaugarea articolelor?

  • Pentru firmele din domeniul online care doresc sa adauge mai multe articole din mai multe domenii de activitate le recomandam plata unui abonament de 300 RON/ an.
  • Pentru persoanele care doresc sa adauge un singur anunt sau un singur articol, pretul pentru o singua postare este de 40 RON/ articol sau anunt. Recomandat atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.
  • Completati formularul urmator pentru emiterea facturii proforme
up