Cum sa promovezi un site?

Daca aveti un site insa nu stiti care este modalitatea cea mai buna de promovare acum este momentul sa aflati cateva detalii extrem de folositoare. Este foarte important sa va faceti cunoscut site-ul pentru a obtine trafic si a oferi clientilor posibilitatea de a beneficia de serviciile oferite. Asadar, pentru ca tot mai multi vizitatori sa acceseze pagina dumneavoastra este absolut necesar sa invatati cum sa va promovati afacerea in mediul online.

 

Tineti cont de faptul ca de fapt cheia suprema a fiecarui site este sa publicati ceva de interes maxim, ceva amuzant, ceva care sa atraga prin formatul impus si prin calitatea informatiilor oferite. Exista diferite metode de promovare site, utilizatorii pot tasta direct adresa site-ului sau  pot accesa un bookmark, pentru ajunge pe site prin intermediul motorului de cautare sau pot urma un link de pe o alta pagina.

 

Aceste doua metode sunt extrem de cunoscute pentru ca aduc trafic intens site-urilor foarte bine cunoscute care si-au castigat deja o reputatie in domeniu. Utilizatorii memoreaza adresa unui site sau creeaza un bookmark daca sunt convinsi ca merita sa mai viziteze acel site si pe viitor. Daca nu sunteti deloc cunoscuti in mediul online, este necesar sa faceti campanii de promovare site pentru a putea fi gasit atunci cand cineva cauta informatia pe care dumneavoastra o expuneti.

 

Desigur ca motoarele de cautare pot aduce trafic in mod gratuit zi de zi, insa site-ul respectiv trebuie sa se regaseasca in primele rezultate afisate de motor la introducerea unor cuvinte cheie, pentru ca in caz contrar nimeni nu o sa stea sa rasfoiasca zecile de pagini afisate. Prin urmare, pentru a ajunge la primele pagini este necesar sa faceti un demers de optimizare a site-ului.

 

In acest fel trebuie sa expuneti continutul de baza a paginilor de pe site motorului de cautare si sa creati backlink-uri catre acele pagini. Link-urile sunt analizate de motoarele de cautare acestea fiind de fapt cele care stabilesc popularitatea site-ului. O alta metoda de a obtine trafic prin intermediul motorului de cautare este reclama platita pentru anumite cuvinte cheie iar cand cineva introduce respectivele cuvinte, reclama va fi afisata in mod automat. Aceasta metoda poate aduce extrem de mult trafic insa costurile sunt destul de mari. Totusi, pentru inceput puteti incerca si aceasta posibilitate pana ce va faceti cunoscuti apoi folositi celelalte metode gratuite.

 

Link-urile raman elementele de baza pe Internet, deoarece ele ne ofera o navigare usoara spre orice pagina ne dorim. Totusi exista doua modalitati de a obtine link-uri. In primul rand puteti crea link-uri in mod natural iar utilizatorii de Internet sunt liberi sa creeze link-uri catre site-ul propriu fara interventia dumneavoastra. Cei care sunt interesati de continutul paginii pot accesa site-ul cu usurinta si pot intra in legatura directa cu informatiile relevate acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

up